21 Ekim 2007 Pazar

Eli kanlı katilleri Meclis’e davet etti

Başbakan Erdoğan, elindeki tezkerenin gereğini yapma yerine terör örgütüne silah bırakma çağrısında bulundu. Erdoğan, “Yapılacak bir şey varsa parlamento altında gelirsin, yaparsın” di-yerek teröristleri Meclis’e çağırdı.

Terör örgütünün artık silahı bırakması gerektiğini söyleyen Erdoğan “Böylece bölge istikrara kavuşur. Yapılacak bir şey varsa parlamento altında gelirsin, yaparsın” dedi.

Türkiye sınır ötesi operasyon yapılıp teröristlerin imha edilmesini beklerken Başbakan Erdoğan, eli kanlı katilleri siyasete davet etti. Kanal 24’e canlı yayında hükümetin Doğu ve Güneydoğu’ya yaptığı yatırımları anlatan Erdoğan, sözü PKK terör örgütüne getirdi. Teröristlere silahları bırakın çağrısı yapan Erdoğan şunları kaydetti:

Huzuru yakalayın

“Şimdi burada terörist, terör örgütü silahı bırakacak. Silahı bırakarak bir defa artık şehirli olacak. Dağı terk edecek. Bunu başarıdığı anda, bu kararı verebildiği anda, ben inanıyorum ki ülkemizde onlar da aileleriyle beraber huzuru yakalayacak ve de aradığı huzura, istikrara süratle kavuşacak. Burada bizim derdimiz yapılacak birşey varsa parlamento çatısı altında gelirsin yaparsın siyasetle. Gereken odur. Tek çıkar yol...”

Hiç yorum yok: