14 Mayıs 2008 Çarşamba

Hükümetten çıt yok!

İsmailağa cemaati VATAN ekibini linç etmek istedi... Ne Başbakan aradı ne Vali ne Cerrah!

VATAN ekibinin uğradığı korkunç saldırının ardından hükümet kanadından hiç tepki gelmedi. İçişleri Bakanı Atalay, İstanbul Valisi Güler ve İstanbul Emniyet Müdürü Cerrah gibi yetkililer sanki olay hiç olmamış gibi tek bir açıklama bile yapmadı. Başbakan Erdoğan da, arkadaşlarımız için gazetemizi arayıp geçmiş olsun demedi, açıklama yaparak saldırıyı kınamadı.

 
Yaratılanı sevmiyor mu?

Oysa ’Yaratılanı severim yaradandan ötürü’ sözüyle her fırsatta mağdurların yanında olduğunu söyleyen Erdoğan türbanla ilgili bir haksızlık olduğunda da hemen telefon edip üzüntülerini bildiriyor.

Kozan’daki tören için aradı: Erdoğan, başörtülü olduğu için ödül töreninde kürsüden indirilen İmam Hatip Lisesi öğrencisi Tevhide Kütük’ü telefonla aradı.

Rize’deki başörtüsü için aradı: Ödül töreninden önce türbanını çıkarmaya zorlandığı iddia edilen İHL öğrencisi Emine Elif Azder’i de telefonla teselli etti.

‘Tayyip Erdoğan’ın babasını aradı: Şanlıurfa’da seçim gecesi dünyaya gelen dördüncü çocuğuna ‘Tayyip Erdoğan’ adını veren babayı arayarak, tebrik etti.

Hiç yorum yok: